Преди броени дни в мрежата се появи видео от рождения ден

...
Преди броени дни в мрежата се появи видео от рождения ден
Коментари Харесай

Евгени бесен на Валерия! Направи ме за посмешище пред цялата страна, и то защото

Преди броени дни в мрежата се появи видео от рождения ден на победителката в  “ Ергенът „, защитничката на животните Валерия Георгиева.

Вместо да провокира удивление с нежната си и красива визия обаче, годеницата на Евгени Генчев си завоюва всеобщ хейт в мрежата поради метода, по който безусловно изгони Евгени от фотосите, с цел да може да театралничи на мира.

При това го прави с огромна доза презрение, а на фотосите, на които въпреки всичко са дружно, няма и помен от усмивки и деликатност! Естествено, мненията по неин адрес бяха всичко друго, само че не и ласкави!

Както към този момент стана ясно, малко след въпросната нощ пианистът се е прибрал в дома си под тепетата откакто е извършил и последния си ангажимент в столицата, само че е декларирал, че не желае да се чува повече с избраницата си.

„ Направи ме за посмешище пред цялата страна и то за какво, тъй като съм се опитал да я прегърна, да бъда гальовен с нея?! Нали сме двойка или най-малко си мислех, че сме такава до оня ден “, гневял се Генчев, който явно е напът да постави точка в връзките си с годеницата.

Вместо да му се извини обаче и да осъзнае, че се е държала като първия човек, Валерия упорства, че е била права. Тя обяснила пред приятелките си, че това била 25-тата й годишнина и я снимали, а тя желала да е сама и да е красива за албума, който щял да й остане във времето.

„ Какво ми се беше лепнал като знаеше, че държа на тези фотоси и желая да си направя фотосесия. Предварително му бях споделила, че като дойде тортата, искам да съм сама на фотосите, а той се направи на ням и не ме почете. Разбира се, че ще му кажа какво желая, това си е моят празник “, тропа с крайник Валерия.


Инфо: plovdiv24

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР